Blog

Stručni tim Centra Medicinske Estetike

By
centar-medicinske-estetike-merkur-vrnjacka-banja-spa-centar-rimski-izvor-estetika-kozmetika

Programi nege, estetike i preoblikovanja tela pod nadzorom lekara

Borba sa viškom ili manjkom kilograma, preoblikovanje tela, nega lica i ublažavanje procesa starenje kože samo su deo ciljeva koje ostvaruju svi oni koji posećuju Merkurov Centar Medicinske Estetike. Centar Medicinske Estetike kombinuje moderne aparate, tretmane mineralnom vodom i blatom, wellness i spa usluge na najbolji mogući način, prilagođen svakom pacijentu, a sve pod nadzorom lekara koji definišu i vode ove programe. Nadzor medicine je komparativna prednost ovog Merkurovog centra koja ga odvaja od klasične kozmetikološke prakse.

centar-medicinske-estetike-merkur-vrnjacka-banja-spa-centar-rimski-izvor-estetika-kozmetika-nega-tela

Tim lekara na čelu sa  dr Danijelom Karamarković, uspešno sprovodi personalizovane programe medicinske estetike. Dr Biljana Jaćimović, dr Nataša Karapandžić i dr Nena Stevanović deo su stručnog tima Centra Medicinske Estetike koji uspešno ostvaruje ciljeva svojih klijenata. Svi lekari poseduju stručno znanje i iskustvo iz oblasti antiejdžinga.

centar-medicinske-estetike-estetika-kozmetika-merkur-spa-centar-rimski-izvor-vrnjacka-banja-merkur

Uz tim lekara stručnost tima fizioterapeuta, koji su angažovani na pojedinačnim tretmanima i procedurama odvaja ovaj centar od ostalih.

Preparati i aparati koji se koriste u centru su sertifikovani i proizvedeni u skladu sa najvišim evropskim standardima i garantuju kvalitet.

Comments (0)

Leave a Comment

Your email address will not be published.