Blog

Prvi boravak u Vrnjačkoj Banji osvojio pevača Kristala

By
dejan-gvozden-merkur-vrnjacka-banja-grupa-kristali-estetika-spa-odmor

Od kada sam došao ja sam dobro raspoložen i ne mogu da skinem osmeh sa lica!

Dejan Gvozden frontmen benda Kristali sa karijerom dugom 25 godina u cilju fizičke pripreme i odmora za predstojeću turneju, boravio je u Merkuru. Tokom boravka podelio je sa  nama utiske o svom prvom banjskom boravku.

Ja sam inače prvi put u bilo kakvoj banji i oduševljen sam! Ovo iskustvo nisam imao do sada, a šta sve čovek može ovde da dobije od kupanja, lečenja, terapije… to nisam stvarno video nigde. Prvi put sam u Vrnjačkoj Banji, i pre svega sam oduševljen gradom kao i ljudima u banji koji su jako pozitvni. Ostao sam bez teksta! Od kada sam došao ja sam dobro raspoložen i ne mogu da skinem osmeh sa lica.

grupa-kristali-merkur-vrnjacka-banja-spa-centar-rimski-izvor-nedelja-estetike
dejan-gvozden-merkur-vrnjacka-banja-grupa-kristali-nedelja-estetike-odmor

Bio sam Spa centru i prosto nisam mogao da verujem da ovakav centar postoji u našoj zemlji, da sve  bude na takvom nivou, profesionalno i kvalitetno. Svaka čast! Od sada ću biti redovan posetilac Banja, a pogotovo Vrnjačke Banje i Merkura.

dejan-gvozden-merkur-vrnjacka-banja-grupa-kristali-nedelja-estetike
poznati-merkur-vrnjacka-banja-nedelja-estetike-rimski-izvor

Pevač je vreme provedeno u Merkuru iskoristio i da se upozna sa medicinskim uslugama i koristi tretmane fizikalne rehabilitacije.

Fizikalna rehabilitacija pomogla mi je da se oslobodim bolova u laktovima, koji su me mučili već neko vreme. Odlično je što je na jednom mestu moguće rešiti neka zdravstvena pitanja a istovremeno odmoriti u spa sadržajima.

Comments (0)

Leave a Comment

Your email address will not be published.