Blog

Poznate ličnosti posetile Vinariju Grabak

By
Merkurovi-gosti-obisli-vinariju-Grabak

Sastavni deo Merkurovog projekta Nedelje Estetike bilo je upoznavanje sa Vrnjačkoj Banjom i njenim lokalitetima i zanimljivostima.

Gosti su imali priliku da posete vinariju Grabak, gde su ih domaćini srdačno ugostili. Vlasnik vinarije Miloš Jovanović i Marina Bogićević, glavni tehnolog, upoznali su goste sa načinom uzgajanja, proizvodnje i čuvanja ovih nagrađivanih vina. Takođe svi učenici Nedelje Estetike imali su priliku da degustiraju vina u prijatnom ambijentu Vinarije Grabak.

Merkur-vrnjacka-banja-vinska-tura-moda-muzika
Merkur-vinska-tura-vrnjacka-banja

Kompleks vinarije Grabak prostire se  na površini od dva hektara. Pored proizvodnog dela poseduje i vinski podrum sa degustacionom salom i smeštajnim kapacitetom u brvnari koja je okružena grabovom i hrastovom šumom. Kompleks je opremljen sa dodatnim sadržajima za rekreaciju i animaciju, poseduje dva bazena za opuštanje, teren za tenis, košarku i odbojku na pesku.

Merkur-vrnjacka-banja-vinska-tura-grabak-moda-muzika
Merkur-vrnjacka-banja-spa-wellness-vinska-tura-moda-muzika

Ovako objedinjena ponuda čini vinariju Grabak savršenim kutkom za celodnevni izlet i opuštanje u Vrnjačkoj Banji, uz uživanje u vrhunskim ukusima. Vina vinarije Grabak dobijena su od domaćeg grožđa, gajanog sa dvodecenijskim znanjem stečenim u Italiji u prestižnim visokoškolskim ustanovama i vinarijama Toskane.

Poseta gostiju protekla je u prijatnoj atmosferi i druženju uz degustaciju i obećanje o ponovnoj poseti.

Comments (0)

Leave a Comment

Your email address will not be published.