Blog

Posle Ciriha i Njujorka odmor u Merkuru

By
vladana-veljkovic-wellness-spa-merkur-vrnjacka-banja-spa-centar-rimski-izvor

Vladana Veljković, modni dizajner i bloger živi na relaciji Beograd, Cirih, Njujork. Trenutak  slobodnog vremena između putovanja i svojih radnih obaveza, iskoristila je za boravak u Merkuru u okviru projekta Nedelja Estetike. Tokom boravka Vladana je svoje iskustvo u Centru Medicinske Estetike u Merkuru uporedila sa sličnim centrima u inostranstvu.

Specijalna Bolnica Merkur je jedinstvena u Srbiji i regionu po uslugama koje pruža svojim gostima. Merkur pored standardnih spa usluga ima i moderan Centar Medicinske Estetike koji je jedinstven jer nudi sve medicinske i estetske usluge uz nadzor medicinskog osoblja, što je jako bitno kada su upitanju tretmani lica i tela i zbog samog zdravstvenog stanja klijenta. Ja sam već boravila u Merkuru  tokom Meseca Estetike pre 4 godine kada se otvorio Centar Medicinske Estetike i mogu ovaj centar da uporedim sa najvećim estetskim i spa centrima u Americi i Evropi, jer usluge koje pruža Merkur su zaista jednako kvalitetne kao i usluge u centrima u inostranstvu, ali što je jako bitno po jako pristupačnijim cenama.

vladana-veljkovic-modni-kreator-u-vrnjackoj-banji-merkur-spa-centar-nedelja-estetike
vladanaveljkovic-nedeljaestetike-centarmedicinskeestetike-merkur-vrnjackabanja

Simpatična Vladana izdvojila je neke od tretmana koji su njoj postali omiljeni kada je u Merkuru.

Nedelja Estetike je najveći projekat u regionu koji promoviše zdravlje i lepotu, zato svaki put kada dođem u Merkur, volim da se brinem o svom izgledu. Izdvojila bih neke tretmane koje su mene opčinili, a to je tretman lica koji zaista daje rezultate naklon samo jednog korišćenja, jako bitna nega ruku i koristila sam parafinsko pakovanje koje fenomenalno hidrira i neguje i daje fantastične rezultate. Limfna drenaža je odličan tretman koji jako dobro utiče na cirkulaciju i ja ga često koristim. Toplo preporučujem svima da dođu u Merkur u Vrnjačku Banju i posete  Centar Medicinske Estetike, jer je jedinstven u Srbiji, jer imate sve na jednom mestu.

vladana-veljkovic-wellness-centar-merkur-vrnjacka-banja-spa-centar-rimski-izvor
vladana-veljkovic-knajpov-potok-wellness-centar-merkur-vrnjacka-banja-spa-centar-rimski-izvor
Comments (0)

Leave a Comment

Your email address will not be published.