Blog

Aleksandar Dunić otkriva nove usluge Centra Medicinske Estetike

By
aleksandar-dunic-merkur-spa

Poznati glumac iskoristio je boravak u Merkuru za opuštanje

Popularni glumac Aleksandar Dunić, široj publici poznat kao Ćirko iz serije “Bela lađa”, proveo je nekoliko dana u Vrnjačkoj Banji. Predah od pozorišta i angažovanja na televizijskim projektima uvek voli da nađe u omiljenoj mu banji I Merkuru.

“Poslednji put kada sam bio u Merkuru koristio sam kavitaciju i radiotalase,  nećete verovati skinuli su mi u obimu struka 14cm za samo nedelju dana. Sada sam došao da probam jedan novi aparat – zeronu zeleni laser, koji je najbolji u domenu skidanja masnih naslaga”, izjavio je Dunić.

aleksandar-dunic-merkur-zerona
aleksandar-dunic-merkur-spa

„Ovde stalo ima nekih novih sadržaja, od mog poslednjeg boravka urađena je slana soba, novi đakuzi – stalno o nečemu novom razmišljaju i stalno zanavljaju. Uživam uvek kada dođem – što zbog ljudi, što zbog ambijenta“, dodao je glumac.

Dunić već nekoliko godina dolazi u Merkur tako da je već razvijen jedan prijateljski odnos sa zaposlenima ustanove, što je rezultiralo organizovanjem predstave za goste trenutno smeštene u Merkuru, kao vid kvalitetnog kulturanog sadržaja koji im je obogati boravak.

aleksandar-dunic-merkur-wellness
aleksandar-dunic-merkur-spa-centar

Dunić je veliku popularnost stekao je 1993. godine, kada se sa ulogom dr Gorana Popca pojavio u kultnoj tv seriji Siniše Pavića „Srećni ljudi“. Šira publika ga pamti po ulogama u tv serijama Siniše Pavića: „Porodično blago“, „Stižu dolari“, „Bela lađa“.

PS: *Podsećamo da treba biti odgovoran i pridržavati se svih epidemioloških mera u cilju zaštite i sprečavanja širenja virusa COVID-19.*

Comments (0)

Leave a Comment

Your email address will not be published.