Blog

Nakon Moskve odmor u Vrnjačkoj Banji

By
Andrija-Kuzmanović-Merkur-wellness

Andrija Kuzmanović na odmoru u Merkuru

Srpski tim umetnika iz Moskve doneo bronzanu medalju u fudbalu nakon čega mladi glumac odmara u Vrnjačkoj Banji

Mladi talentovani glumac Andrija Kuzmanović,  koji je široj publici  postao poznat po ulozi Milovana Jakšića – Jakše u serijalu “Montevideo”, a briljirao rolom inspektora Stanka Pletikosića u seriji “Senke nad Balkanom” reditelja Dragana Bjelogrlića. Boravio je proteklog vikenda u Merkuru kako bi se odmorio nakon brojnih projekata na kojima je angažovan. Andriju smo zatekli u Spa centru “Rimski Izvor” i pitali ga kakva su događanja bila u Moskvi iz koje je doputovao u Vrnjačku Banju.

“Bili smo na svetskom prvenstvu u fudbalu za umetnike. Ekipa je ostala, a ja sam se malo ranije vratio i odmah iskoristio slobodno vreme da se malo odmorim i oporavim nakon napornih treninga i utakmica”, rekao nam je Andrija Kuzmanović ovom prilikom.

Andrija-Kuzmanović-Merkur-wellness
Andrija-Kuzmanović-Merkur-wellness

O Spa i wellness konceptu i korišćenju ovakvih sadržaja Andrija nam je otkrio:

“Kada god imam priliku u Beogradu odlazim u wellness centre, ali mi je draže da se malo pomerim i pobegnem iz grada. Sada sam imao nekoliko slobodnih dana i odmah sam dojurio ovde jer volim ovaj wellness centar”.

 

Zašto je za mesto u kome odmara u slobodno vreme izabrao baš Vrnjačku Banju?

“Vrnjačka Banja je moj izbor jer sam ja ovde već navikao da dolazim.  Ovde je nekako mirno, porodično mesto ali ipak dolaze i mladi i postoji interesovanje raznih generacija za Vrnjačku Banju. Ovde se osećam prijatno i zato je moj izbor Vrnjačka Banja i pre svega Merkur”, izjavio je glumac.

Andrija-Kuzmanovic-Merkur-Vrnjačka-Banja
Andrija-Kuzmanović-Merkur-wellness

Andrija naravno već ima svoje omiljene usluge i tretmane u spa centru.

“Izdvojio bih masažu, jer mi pomaže da se regenerišem kada ne radim. Kupanje u mineralnoj vodi koje je drugačije od kupanja u običnoj vodi. Uz saunu, tursko kupatilo i ostale sadržaje nikako ne preskačem.”

 

Glumac je imao priliku da se upozna sa uslugama Centra Medicinske Estetike.

“Merkur ide u skladu sa svetskim trendovima, iako kod nas sve stiže kasnije. Merkur je primer da je moguće ići u korak sa svetskim centrima.”

PS: *Podsećamo da treba biti odgovoran i pridržavati se svih epidemioloških mera u cilju zaštite i sprečavanja širenja virusa COVID-19.*

Comments (0)

Leave a Comment

Your email address will not be published.