Blog

Promocija turizma kroz muzičku produkciju

By
jellena-merkur-vrnjačkabanja-aquacentar-zatvorenibazen

Jellena snima novi spot u Vrnjačkoj Banji i Merkur 

Pevačica Jelena Lalović poznatija kao Jellena, godinama dolazi na odmor u Merkur u Vrnjačkoj Banji. Kao rezultat dugogodišnje saradnje koja je prerasla u prijateljstvo, nastala je ideja o povezivanju promocije banjskog turizma i Jelenine muzike. Cilj je bio simbioza dve aktivnost namenjene razonodi i kvalitetnom ispunjavanju slobodnog vremena – muzike i putovanja.

jellena-počnimoljubavizpočetka-merkur-spot-vrnjačkabanja-spacentar
jellena-merkur-spacentar-pocnimoljubavispočetka-rimskiizvor

Tokom svog poslednjeg boravka u Merkuru krajem marta meseca Jellena je u saradnji sa Merkurovim timom realizovala snimanje kadrova za spot nove pesme „Počnimo ljubav ispočetka“. Pesma je obrada velikog hita Beti Đorđević iz 1976. godine. Lepršava i vesela latino melodija osvojila je srca svih onih su je slušali tokom snimanja. Snimljeni segmenati će prikazati turistički potencijal Vrnjačke Banje i Merkura, a među učesnicima u spotu pojavljuju se i javne ličnosti koje su tokom Nedelje Estetike boravile u Merkuru.

jellena-merkur-vrnjačkabanja-aquacentar-zatvorenibazen
nenadškundrić-jellena-spot-merkur-vrnjackabanja-centar-vrnjackabanja-spacentar

PS: *Podsećamo da treba biti odgovoran i pridržavati se svih epidemioloških mera u cilju zaštite i sprečavanja širenja virusa COVID-19.*

Comments (0)

Leave a Comment

Your email address will not be published.