Blog

Putovanja kao inspiracija za modu

By

Modni editorijal „Sisters Code by SBC“ u Spa centru Rimski Izvor

Spa centar Rimski Izvor za Vladanu Veljković, koja stoji ispred brenda Sisters Code bio je inspirativan kao lokacija za snimanje modnog editorijala za capsula kolekciju TWINSET. Ovo snimanje realizovano je tokom nedavno održane Nedelje Estetike u Merkuru.

twin-set-merkur-vrnjacka-banja-sbc
dejan-gvozden-merkur-sbc

Glavna inspiracija za ovu kolekciju bila je karakteristika boja i elegantan dizajn. Dominantne boje su bela i crna. Bela je povezana sa svetlošću, dobrotom i smatra se bojom savršenstva, a crna predstavlja snagu, eleganciju i prestižnu boju. U kombinaciji zajedno predstavljaju savršen TWINSET.

„Kao materijale koristile smo: pamuk, keper i bukle sa dodatkom elastina koji odeću čini ne samo elegantnom već i funkcionalnom. Modeli se temelje na elegantnom dizajnu i namenjeni su jakim ženama i muškarcima. Stil koji karakteriše celu kolekciju je „business – elegant“, izjavile je Vladana ispred brenda Sisters – Code by SBC.

twin-set-merkur-vrnjacka-banja-sbc
twin-set-merkur-vrnjacka-banja-sbc
win-set-merkur-vrnjacka-banja-sbc
twin-set-merkur-vrnjacka-banja-sbc

U editorialu se pojavljuje i kantautor i frontmen benda Kristali, Dejan Gvozden  kao i poznato TV lice i glumac Nenad Škundrić, koji su se odlično snašli u ulozi modela,.

Fotografija: Milan Mitrović
Dizajn: Sisters Code
Modeli: Kristina Kostić, Bojana Rakić, Kristina Mitrović
Šminka: Kristina Mitrović
Stajling: Vladana Veljković

Comments (0)

Leave a Comment

Your email address will not be published.